مشاوره حقوقی رایگان - كارت ايثارگری

سلام
من دوسال خدمت سربازي را (سال ١٣٦٤ تا ١٣٦٦) در پادگان عجب شير در ارتش خدمت نموده ام كه تماماً در زمان جنگ بود . آيا مشمول دريافت كارت ايثارگري هستم يانه؟ تشكر?

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود به بنیاد شهید منطقه و یگان خدمتی رجوع کنید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
کارت ایثارگری مخصوص سربازان یا نیروهای کادری هست که در زمان جنگ در مناطق عملیاتی حضور داشتند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره بنیاد شهید و امورایثارگران شهر خویش پیگیری بفرمائید.