مشاوره حقوقی رایگان - سلام ، آیا میتوانم پرونده کیفری را ارجاع داد؟

سلام ، آیا میتوانم پرونده کیفری را ارجاع داد؟
من چند ماه پیش به اجبار مجبور شدم بعد 41 سال سن از کسی با راهنمایی و دفتر قضایی الکترونیک ، و کلانتری و کارمندان دادگستری شکایت نمودم، که در همین راستا یکی از کارمندان دادگستری ، به بنده و خانم توهین و تهدید نمودند ، که در پی این، وقتی میخواستم از ایشان شکایت کنم، قاضی هم به ما توهین کرد ، و تهدید نمود...
و پرنده ما که زیر دست ایشان بود، با علم اینکه می دانست ، که حق با ماست، و قبلاً که به ملاقاتش برای راهنمایی رفته بودم، به این موضوع اقرار نمودند ، پرونده را مختومه ، به علت نبودن شواهد کافی و وقتی اعتراض نمودم ، و در درخواست اعلام داشتم که این پرونده به علت خصومت قاضی با بنده رسیدگی شود باز هم خبری نشد ....تا اینکه چند روز پیش برایم ابلاغیه آمد و رفتم دادگاه دیدم قاضی برایم قرار صادر کرده است . روی پرونده خودم چون کارمندان دادگستری از متشاکی خواسته بودند که از من به همان جرمی که شکایت کرده ام شکایت نماید . یعنی به جرم توهین توطئه و تهدید.. پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرار صادره بایستی بررسی شود که چه بوده است.
از طریق ریاست مجتمع قضایی می‌توانید پیگیری نمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضور شما قابل بررسی بیشتر است می‌توانید به رئیس مجتمع مراجعه نمایید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام در دادگاه عالی انتظامی قضات شکایت کنید