مشاوره حقوقی رایگان - در مورد افت مایشین

همسرم ی تصادف داشته طرف بعد از اینکه از بیمه به مبلغ 35 میلیون گرفته شکایت افت ماشین رو کرده در مرحله اول دادگاه همسرم رفتن ولی ایشون تشریف نیاوردن ولی رای صادر شد اعتراض تحدید نظر زدیم ولی الان رای تجدید نظر ما رد شده آیا همسر الان باید این مبلغ رو بده در ضمن ماشین طرف مدل 93 ما الان باید چکار کنیم خوب این مبلغ رو نداریم همسرم تاکسی داره وپرداخت این مبلغ براش مقدور نیست تو رو خدا مارو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

درصورتی که در دادگاه تجدیدنظر هم رای تایید شده باشد بنابراین رای صادره قطعی است و قابلیت اعتراض مجدد ندارد اما چنانچه توان مالی پرداخت یکجای مبلغ را ندارید میتوانید نسبت به رای صادره دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم دادگاه نمایید و به نحو اقساطی پرداخت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود اگر رای قطعی صادر شده بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در صورت صدور حکم محکومیت دادخواست اعسار بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رأی قطعی شده است و همسرتان مکلف است که محکوم‌به را پرداخت نمایند.
در صورت عدم تمکن مالی، همسرتان می‌توانند دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانند تا در نهایت به شکل اقساطی، محکوم‌به را پرداخت نمایند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که رای قطعی شده باشد می‌بایست اجرا شود

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام باید پرداخت کنید و میتوانید دادخواست اعسار دهید