مشاوره حقوقی رایگان - حراج سهم یک فرد از یک ملک

تعدادی حدود 100قطعه زمین که تمامی وراث به اندازه سهمشان سند دارند دختران 1 از 15 و پسران 2 از 15 سهم و سهم مادر هم روی تمام سهم ها می باشد. حال یکی از وراث ( A)برای هماهنگی تقیسم زمین ها و انتقال سند هر قطعه زمین به یک نفر حاضر به همکاری نیست.
یکی از پسران که کارهای انحصار وراثت را انجام می دهد از طریق مراجع قانونی می خواهد اقدام به حراج گذاشتن سهم A از هر سند اقدام به فروش سهم A و خرید آن توسط خودش نفر A را حدف کند تا بقیه نقل و انتقالات را انجام دهند. می خواهم بدانم که آیا این کار شدنی می باشد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
الزام به تقسیم اجباری نیست
می توانید برای فروش سهم خود اقدام نمایید