مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد وجه قرض الحسنه

من به دوستم مقداری پول به عنوان قرض الحسنه داده‌ام پس نمیدهد چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.
جهت ثبت اظهارنامه و دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

ابتسام فرحانی

سرکار خانم ابتسام فرحانی :

با سلام.از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

ابتدا اظهارنامه بدهید و مطالبه کنید اگر واریز نکرد دادخواست دهید

مهدی اسدی

جناب آقای مهدی اسدی :

دادخواست مطالبه وجه

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام- میتوانید دادخواست حقوقی مطالبه وجه را در صورت داشتن ادله مطرح کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه وجه دهید با شاهد و یا دست نوشته . قبلش اظهارنامه دهید بهتر است

فواد رضائی

جناب آقای فواد رضائی :

با سلام؛
در صورتی که برای اثبات ادعای خود سند و مدرکی دارید ( همچون رسید طلب، شهادت شهود و ... ) با استناد به آن و در غیر اینصورت میتوانید با استناد به اتیان سوگند دادخواست حقوقی مطرح فرمائید .
فواد رضائی

شهاب فتاحی

جناب آقای شهاب فتاحی :

سلام ابتدا با ارسال اظهارنامه به ایشان مطالبه وجه کنید درصورت عدم پرداخت پیگیری قضایی نمایید.

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

سلام و عرض ادب
ابتدا با مراجعه به دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ای مبنی بر استرداد وجهه با تعیین یک مهلت مثلا یک هفته ای برای ایشان بفرستید.
پس از گذشت مدت مورد نظر می توانید دادخواست استرداد وجه و خسارت تاخیر تادیه بدهد

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. ابتدا اظهارنامه بدهید و در صورتی که توجهی نکرد ، دادخواست مطالبه وجه بدهید.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

دادخواست مطالبه وجه دهید.بدوا اظهارنامه ارسال کنید که از زمان ارسال اظهارنامه خسارت تاخیر تادیه قابل دریافت است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا اظهارنامه سپس دعوی مطالبه وجه نمایید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. دادخواست مطالبه وجه بدهید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا اظهارنامه بفرستید و اگر نتیجه نگرفتید، دادخواست مطالبه وجه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه و خسارات را اقامه نمایید