مشاوره حقوقی رایگان - معامله ملک با چک

با عرض سلام به وکلا و مشاوران
اینجانب 3ماه پیش خانه ای را فروختم ودر مقابل یک عدد چک به تاریخ دوماه بعد در حضور بنگاه وبا قراردادی محکم این چک را تحویل گرفتم حالا این چک پاس نشده وده روز هم به ایشان مهلت داده شد که باز هم نتوانست چک را پاس کند حالا میخواستم بدونم که این قرارداد فسخ هست یا که نه آیا ایشان باید خسارت اینجانب را پرداخت کند؟
ایا من میتوانم خانه خود را به کسی دیگری بفروشم؟
چون اینجانب خانه در محل دیگری خریداری نموده و من هم بابت خانه ای که خریدم چک دادم وباید سر موقع چک را پاس کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی توانید.
اگر در قرارداد شرط شده باشد که در صورتی که چک پاس نشد فروشنده حق فسخ دارد در این شرایط می توانید معامله را فسخ کنید.
برای فسخ باید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و فسخ قرارداد را اعلام کنید
و سپس می توانید دادخواست تایید فسخ قرارداد بدهید
تا زمانی که فسخ قرارداد توسط دادگاه تایید نشده است امکان فروش وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خیر قرارداد به خودی خود فسخ نمی‌شود مگر اینکه از کلمه منفسخ استفاده شده باشد اگر شما قصد فصل را دارید می‌توانید تماس بگیرید تا مستندات شما بررسی گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. خیر برای فسخ مطابق قرا دادا بدوا اظهارنامه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به محض امضا خانه به ملکیت خریدار و شما مستحق دریافت س
ثمن هستید در صورتی که شرط فاسخ مبنی بر اینکه در صورت عدم وصول چک معامله منفسخ است داشته باشید قرارداد خود به خود منفسخ شده و شما تصدیق آن را از دادگاه می‌خواهید و تا این فرصت اجازه فروش یا دخل و تصرفی در خانه نخواهید داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین تعیین می‌نماید که شما حق فسخ و أخذ خسارت را دارا می‌باشید یا دارا نمی‌باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن قرارداد و شرایط ان بررسی شود تا با گفتگوی متقابل راهنمایی شویذ

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد قرارداد است
اگر در قرارداد شرط فسخ یا انفساخ ذکر شده باشد با شرایطی امکان فسخ قرارداد وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر قرارداد به خودی خود فسخ نمی‌شود مگر اینکه از کلمه منفسخ استفاده شده باشد اگر شما قصد فصل را دارید می‌توانید تماس بگیرید تا مستندات شما بررسی گردد

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

پاسخ دقیق نیاز به بررسی قرارداد دارد. اصولا عدم پرداخت حق فسخ ایجاد نمی کند. و این موضوع بستگی به توافق طرفین و شروط قراردادی دارد.