مشاوره حقوقی رایگان - تحریر ترکه

همسر من از یکی از وراث که بدون رضایت وجعل قولنامه خانه موروثی را به نام خود سند رسمی گرفته شکایت کیفری کرده است واین بین وکیل آن شخص به ما زنگ زده وگفته بیایید تا تحریر ترکه کنید وبعد تقسیم اموال دیگر متوفی ،آیا این تحریر ترکه بر روند شکایت اثر منفی دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است صبر کنید تا تکلیف شکایت شما مشخص بشه.
اگر حاضر شد سند را به نام وراث انتقال دهد می توانید توافق کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وکیل طرف مقابل برای پیشروی پرونده کیفری با همسر شما در تماس است تا بتواند همسرتان را به راحتی محکوم نماید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ممکن است تاثیر بگذارد بهتر است صبر کنید تا تعیین تکلیف پرونده کیفری انجام شود سپس تحری ترکه کنیم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر دو مقوله جدا هستند ولی باید مشاوره حضوری داشته ایم اسناد و مدارک شما را بررسی کنیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کلیات پرونده‌های شما می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرداحتمالی ممکن است وجود داشته باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ذینفع در تحریر ترکه به نسبت کل ماترک نیستید و صرفاً نسبت به سهم ورثه فضول می‌توانید ورود در تقسیم کنید