مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری وام

سلام وقتتون بخیر بنده از طریقه چند نفر که هر کدومشون به کس دیگری معرفی میکردند برای وام اقدام کردم که در نهایت در دفتر یک نمایشگاه خودرو که خود شخص نمایشگاه دار شرایط وام را اعلام کرده و با هماهنگی با یک خانم در همان نمایشگاه اقدام به عقد قرارداد نموده ایم و اعلام کردند که باید مبلغ چهل میلیون پیش پرداخت بدهید ده میلیون کارت به کارت کردیم و سی میلیون چک دادیم البته چک به نام نمایشگاه دار است و در قرارداد قید شده که چک بعد از واریز وام پاس می شود با استعلام از کد ملی خانمی که در قرارداد وام ذکر شده متوجه شدیم کد ملی اشتباه است و کد ملی بنده را هم یک رقم کم نوشته در قرارداد و اصل قرارداد در نمایشگاه مانده و کپی را به من داده بنده هم برای این که مدرکی داشته باشم از نمایشگاه دار مخفیانه فیلمبرداری کرده که این آقا وام رو برای من تهیه کرده است و به نحوی با همکاری این خانم کلاهبرداری کرده اند میخواستم بدونم با این مدارک میشه چیزی رو ثابت کرد که به بهانه وام و استفاده از موقعیت اجتماعی و دروغ و فریب اقدام کرد ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بله می‌توانید شکایت نمایید تا بررسی گردد