مشاوره حقوقی رایگان - پخش عکس و فیلم های خصوصی در فضای مجازی برای ترویج فساد

شخصی که قبلا قرار بود عقد کنیم اقدام به پخش عکس و فیلم های شخصی بنده کرده و اینکه با هویت من ترویج فساد میکند شکایت کردم از ایشان و یک نفر از دوستانش که متوجه شدم کارشون فریب دختران و اخاذی از انها هستش میخاستم ببینم روند پرونده چقد طول میکشه و حکم برای این دو نفر چی میتونه صادر بشه

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اینکه چه قدر طول می کشد بستگی به تعداد دفعات این عمل ومحتویات عکسها واینکه چه افرادی در این پرونده فعال بوده اند و... دارد.در صورت تمایل به اخذ مشورت حقوقی تماس بگیرید