مشاوره حقوقی رایگان - آزادی توقیف گواهینامه

سلام من یک تصادف جزئی کردم از من هم تست الکل گرفتن 30درصدزدولی چون گفتم شربت اوپیوم مصرف میکنم وداخلش الکل دارد به خاطر اون هست و در دادگاه تبرئه شدم ولی راهنمایی گفت گواهینامه ات 6ماه توقیف هست. آیامیتونم باحکم دادگاه گواهینامه رو بگیرم؟

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. اگر تخلف دیگری نداشتید بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قانون بله با حکم قطعی به پلیس راهور مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم تخلفی میتوانید اقدام کنید