مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

تقریبا دوماه پیش مدارک وکارت های بانکی من رو داخل اتوبوس از من دزدیدند و همون روز کارت بانکی من به علت این که رمز اشتباه داده بودند سوخت یا مسدود شد من دو روز بعد رفتم از بانک درخواست کارت کردم تا این که دو هفته بعد به علت شکایات اشخاص نامعلوم از من حساب های من مسدود شده و الان هر جا که رفتم البته به جز آگاهی و پلیس فتا جوابی نگرفتم حتی کسی در این مورد راهنمایی ام نکرده من باید به کجا مراجعه کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بایستی ابتدا متوجه شوید علت مسدودی حساب چه بوده. از طریق بانک اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، ابتدا به بانک های مورد نظر مراجعه و دلیل مسدودی را جویا شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

منتظر ابلاغ جدید باشید اگر شکایتی علیه شما شده باشد به شما ابلاغ خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
به بانک مراجعه نمایید علت را جویا شوید و سوال کنید از کدام مرجع مسدود شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بانک علت و مرجع که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از مرجع مسدود کننده حساب پیگیری کنید