مشاوره حقوقی رایگان - سلام من قبل از ازدواج بکارتم را از دست دادم

من قبل از ازدواج پرده ام رو با یکی دیگر از دست دادم و در دوران ازدواج رابطه نداشتم میخوام طلاق بگیرم شوهرم مدعی شده که من رابطه نداشتم باهاش جریان مهریه این وسط چطوری هست؟

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. نصف مهریه متعلق به شماست

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود نیمی از مهریه به زوجه تعلق میگیره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت عدم اثبات شما می‌توانید تمام مهریه خود را مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
با توجه به اینکه اقدام شما مصداق بارز فریب در ازدواج است و از نظر شرعی اگر بخواهید تمام مهریه را بگیرید حرام است بهتر است دوستانه توافق کنید و جهت طلاق توافقی اقدام کنید.