مشاوره حقوقی رایگان - استشهادیه انحصار وراثت

سلام من به عنوان ذینفع میتونم برگه استشهادیه انحصار وراثت رو از بایگانی دفتر اسناد برای شخص فوت شده که گواهی حصر‌وراثت محدود از طریق وراث ش انجام شده بگیرم؟وکالت دارم.
یا اینکه دوباره باید استشهادیه بگیرم ؟متوفی در سال1401فوت شده
بنده نیاز به گواهی حصر وراثت نامحدود دارم،اما گواهی محدود الان دارم و ادارات در شمال کشور هست من هم طی 1روز میتونم استشهادیه رو بگیرم یا خیر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر از ورثه وکالتنامه دارید درخواست بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از دفاتر اسناد رسمی پیگیری شود روند داری است تا قضایی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه موضوع را پیگیری کنید .
به نظر باید استشهادیه جدید باید ارائه دهید.