مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی برای آزادی زندانی

سلام و خسته نباشید همسر بنده به خاطر حمل دو گرم شیشه به سه سال حبس و 15 میلیون جریمه و 48 ضربه شلاق محکوم شده همسر م تنها فرزند خانواده است که پدرش مریض و خودمم باردار هستم همسرم 8 سال پیش یک بار بازداشت شده ازتون راهنمایی میخوام که من تنهایی نمیتونم از بس مخارج و خانواده بر بیام چه راه حلی به من پیشنهاد میکنید تا همسرم از زندان آزاد بشه الان 3 ماه هست زندانه تو رو خدا یه راه حلی بهم بگین

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست استفاده از پابند الکترونیکی را نمایید
و شما باید شرایط استفاده از پابند الکترونیکی را داشته باشید

بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس شما باید درخواست آزادی مشروط را مطرح نمایید
و

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
اگر شرایط استفاده از پابند الکترونیک را داشته باشید درخواست بدید و بعد از گذشت یکسال درخواست آزادی مشروط بدید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با رعایت دستورالعمل‌های زندان می‌توانیم درخواست پابند الکترونیکی بعد از گذشت یک سال از تاریخ محکومیت خود نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام تقاضای پابند الکترونیک داده شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید درخواست استفاده از پابند الکترونیکی دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می‌توانید درخواست پابند الکترونیکی بدهید یا بعد از گذشت یک سوم درخواست آزادی مشروط نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند درخواست پایند الکترونیکی بدهد و یا اینکه بعد از تحمل یک سوم مجازات درخواست آزادی مشروط بدهد.