مشاوره حقوقی رایگان - خرید امتیاز وام فرزندآوری

با سلام و وقت بخیر
در خصوص خرید وام ازدواج و فرزندآوری ثبت قرارداد انتقال امتیاز وام به ازای پرداخت مبلغ توافقی خرید به فروشنده در محضر اسناد رسمی به چه شکلی است؟ آیا گرفتن سفته و مدارک فروشنده برای خریدار کافی است؟ در مجموع به عنوان خریدار وام چه موضوعاتی را باید رعایت کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در حین انعقاد قرارداد با وکیل متخصص مشورت نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید