مشاوره حقوقی رایگان - ارث

مادرم قبل از فوت دو واحد خانه را به صورت دو دانگ دو دانگ بین بچه ها تقسیم کرد یعنی یک واحد بین سه نفر و شرط فروش هم تا بعد از فوت قرار داد در هرصورت واحد ند نظر بنده بین منو دو خواهر برادر دیگر هست ما هر سه تا در شهرستانهای دیگر زندگی میکنیم‌ وبه همین خطر که دور هستیم یکی دگر از خواهرانم با همدستی دیگر خواهر و برادران بدونه اجازه بنده وارد خانه شده در آنجا زندگی می کند در ضمن ایشان هیج سهمی در آن واحد ندارد و بخاطر اختلافاتی که بنده از قبل با آنها داشتم هیچ ارتباطی با بنده نداشتن و حتی بنده بیست روز بعد از فوت مادرم از طریق شخص دیگر به این موضوع پی بردم الان آنها به خاطر اینکه حق قانونی بنده را ندهند بنده را حتی به خواهد خودم هم راه نمی دهند بنده تقاضا دارم کمکم کنید که چگونه می توانم حق خود بلیط گرفتن کلید واحد و گرفتن اموال و اثاثیه خانه که باید بین همه تقسیم بشود و آنها همه را بالا کشیده اند بگیرم بنده یک باز نشسته نیروهای مسلح هستم ودارای همسر و سه فرزند ممنون می شوم کمک کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته رفع تصرف عدوانی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.