مشاوره حقوقی رایگان - همسرم سرقت انجام داده

سرقت ماشین بهش سه سال حبس دادن که رضایت شاکی و و یک چهارمش بخشیده شد و سرقت رینگ و لاستیک و پلاک هم بوده که برای لاستیک سه سال و نه ماه و پلاک پانزده ماه بهش حبس دادن که رضایت تمام شاکی ها گرفته شده و پلاک ها هم همچنین یک چهارمش بخشیده شده .الان برای ماشین زندان هستش آیا برای رینگ می تونی تعلیق بگیره یا نه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس می توانید درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید

با شرایطی امکان استفاده از پابند الکترونیکی وجود خواهد داشت