مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق

سلام من زندانی هستم بهم 7ونیم سال حکم دادن 5سال کشیدم حالا به من میگن نمیتونی تعلیق بزنی ماده 45برات زدن یعنی چه من که اعدامی نبودم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
آرا صادره باید بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی درخواست خود را بدهید تا بررسی گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه که 5 سال حبس خود را طی محکومیت نموده‌اید اصولاً منعی برای تعلیق مجازات نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع جرم خصوصیات شخصی شما و تصمیم قاضی در این خصوص دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از قاضی ناظر پیگیری کنید میتوانیذ تعلیق بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق قاضی شعبه یا قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق قاضی ناظر زندان پیگیری کنید

کوثر شکریان کوکنده

سرکار خانم کوثر شکریان کوکنده :

سلام، ارتباطی به اعدام نبودن مجازات ندارد، تعلیق اجرای مجازات در یک سری از جرایم ممنوع است و احتمالا جرم شما جزو آن موارد می باشد.

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
توضیحات سوال درخصوص علت عدم امکان تعلیق اجرای مجازات وفق ماده 45 مفهوم نیست؛ شاید منظور؛ ماده 47 بوده نه 45، یعنی نوع جرم ارتکابی شما از جرائم موضوع ماده 47 است که تعلیق اجرای مجازات در آنها ممنوع است ...

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام تعلیق میتونین بخاین_مدارکتون باید بررسی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از قاضی ناظر پیگیری کنید شما قاپنا میتوانید از پابند استفاده کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

رای اصلی شما 7 و نیم سال بوده است؟
باید اصل رای و پرونده مطالعه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای استفاده از نهاد تعلیق مجازات ، شما باید تمام شرایط مقرر در قانون را داشته باشد
و تعلیق مجازات در بعضی از جرایم امکان ندارد