مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره بها بیش از قانون در شهر تهران

دو سال پیش برای خانه قراردادی با مستاجر بستم. سال پیش به صورت پیامکی و با اجاره توافقی تمدید کردیم. اگر امسال اجاره را به صورت توافقی 50% نسبت به سال گذشته افزایش دهیم آیا بعد از بستن قرارداد می تواند شکایت کند و من را جریمه کند و مبلغ داده شده را پس بگیرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اگر قرارداد تنظیم و موجر و مستاجر امضا نمایند مستاجر دیگر نمی تواند شکایت نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
زیرا قرارداد قانون بین افراد است
البته مفاد آن حایز اهمیت است