مشاوره حقوقی رایگان - طرح جامع شهری

با سلام
زمنی به متراژ 460 متر در کنار یکی از فلکه های شهری 4 سال قبل خریدم (قولنامه) اخیرا دنبال پروانه ساخت رفتم گفتن دو سال قبل در طرح جامع این خیابان از تجاری به مسکونی نبدیل شده و ساخت شما بر خلاف تمام ساخت های موجود باید شمالی و غیر تجاری باشد . این در حالیست که هم بافت شهری بهم می خورد و هم کلی ضرر می کنم و همچنین ساختم در سایه انداز همسایه ها خواهد بود که کلی برای خودم و همسایه ها مشکل ایجاد خواهد شد . لطفا راهنمایی کنید از کجا باید حل اقدام کنم. با سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور دفاع جامع و مانع در خصوص پرونده مذکور ارائه گردد و اسناد و مدارک شما جهت بررسی و ارائه راهکار مناسب حقوقی نیازمند اخذ توضیحات بیشتری می‌باشد