مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث از برادر

سلام پدر من 5 سال هست که فوت شدند و 15 سال هست که برادر ها سند خرید رو تنظیم کردند و از پدرم امضا گرفتند و البته پولی هم بابت خرید به او ندادند و همون موقع برادرام گفتن پدرتون به شما ارث نداده و ما هم نمیدیم البته وصیت نامه هم پدرم نداشتند یک سری از زمین ها به فروش رفته چند زمین هم یکی از برادر ها به فرزندانشون به عنوان ارث دادند من میخواستم بدونم ایا زمین های موجود قابل پس گرفتن هستن؟و اینکه چه اقدام حقوقی میشه انجام داد؟و این که اینکار نیازمند هزینه زیادی دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در خصوص اموال و زمین که بعد از فوت بنام متوفی باشد بله در غیر این صورت خیر
موفق باشید.

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود
پدر شما قبل از فوت واگذار کرده و شما نسبت به واگذاری حقی نداری جز اینکه ادعای صوری یا جعلی بودن واگذاری را داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان در زمان حیات انتقال داده باشد کاری نمیشه کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در زمان حیات پدر، اموال منتقل شده باشد بنابراین ماترکی وجود ندارد که سهم‌الارث خود را از برادرتان مطالبه نمائید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اگر اموالی به نام پدر است بله_برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدرتان در زمان حیات انتقال داده باشد کاری نمیشه کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات انتقال زمین ها است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگز انتقال داده است قابل اقدام نیست مگر تحت شرایطی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه که به نام پدرتان هست شما از آن ارث می‌برید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که شما به عنوان یکی از وراث ادعایی نسبت به ماترک پدر متوفی دارید می‌توانید ادله خود را ابراز و دفاع نمایید ولی بهتر است وکیل متخصص همراه داشته باشید