مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و خرجی

سلام
دختر 25 ساله ام پدر و مادرم جدا شدند
پدرم کارمند هست همراه مادر بزرگم زندگی میکنه و در شهرستان هستیم
باتوجه به شرایط تورم مقدار نفقه رو چقد ارزیابی میکنید؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

مقدار نفقه در صورت عدم توافق فی مابین طرفین به کارشناس خبره ارجاع و اظهارنظر انجام خواهد شد.

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.سرکار خانم.بستگی به تشخیص کارشناس مربوطه دارد.اینکه تحصیل می کنید یا خیر...خود صاحب شغل ودرآمد هستید یا خیر همگی اهمیت دارد....صادقی زاده وکیل