مشاوره حقوقی رایگان - ارث و حضانت

باسلام و احترام
اگرپدر کودکی فوت کند و از همسرش نیز جدا شده باشد قبل از فوت و اکنون حضانت کودک را پدربزرگ پدری کودک گرفته باشد ارثی که از پدر فوت شده کودک به او رسیده تا چه سنی قابل برداشت و استفاده نیست ؟ آیا مادر کودک میتواند اسباب و اثاثیه پدر فوت شده کودک را به همراه ارثی که به کودک رسیده بگیرد از راه قانونی ؟؟
و اینکه مادر کودک میتواند با استناد به اینکه پدربزرگ یا مادربزرگ کودک او را کتک زده اند حضانت را برای خود بگیردیا شکایت کند؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدر فوت کند حضانت با مادر هست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مادر هیچ حقی ندارد زیرا در نکاح متوفی نیست