مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مبلغی بابت کسری متراژ ملک فروخته شده

بنده در مبایعه نامه ملکی را خریداری کردم در حدود 80 متر. ملک پایان کار نداشت. پس از کش و قوس های بسیار طی 7 سال موفق به دریافت پایان کار شدیم. منتهی بنده در همین فی ما بین ملک را به صورت مبایعه نامه ای به کس دیگری فروختم و به همان صورت در مبایعه نامه قید کردم در حدود 80 متر طبق صورت مجلس تفکیکی. وقتی صورت مجلس تفکیکی آمد در سند قید شده بود 78.67 متر.
زمان انتقال سند ، انتقال به این صورت انجام شد که فروشنده ی اول به خریدار آخر سند را انتقال داد. یعنی اسمی از من برده نشد. یعنی هزینه ی جداگانه نکردیم که یک بار سند به نام من بخورد و دوباره من انتقال بدهم. الان خریدار ملک من رفته شکایت کرده بابت کسری متراژ.
سوال من اینجاست:
1- آیا ایشان حق شکایت دارند از من بابت کسری متراژ با توجه به این که در مبایعه نامه نوشتیم در حدود 80 متر و عنوان نشد کسری یا افزایش متراژ محاسبه و مطالبه شود.
2- اگر شکایت ایشان وارد هست، تکلیف بنده چیست؟ من هم باید برم از فروشنده ی اول شکایت کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید از فروشنده اول شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .