مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار

باسلام وخسته نباشیدبنده درخواست تخفیف مجازات داده بودم جرم کلاهبرداری وجعل اسکناس بوده در سامانه ثنا رونده پرونده زده طی شماره........مورخه01/27 کسرازآمار ودرمتن بعدی نوشته طبق دستور مرجع قضایی برپرونده کسرازآمارشودواعاده پرونده درتاریخ01/27صادرگردید منظورش چی هست؟ پرونده مختومه وتموم شده یامعنی دیگری دارد؟

پاسخ ها :

یاسمن آقازاده

سرکار خانم یاسمن آقازاده :

در صورت کسر از آمار پرونده مختومه شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کسر از آمار به معنای مختومه شدن پرونده می‌باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

احتمال دارد از یک شعبه به شعبه دیگر یا واحد اجرای احکام ارجاع شده باشد نه به این معنی که مختومه شده و شما آزاد هستید بلکه به مرحله دیگری رفته است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به شعبه قبلی ظاهرا اعاده شده است