مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری 5 ماه

سلام وقتتون بخیر برای برادرم یه حکم اومده برای جعل سفته که 8 ماه حبس تعزیری بهش دادن و اعتراض زد شد 5 ماه بعنوان ضمانت مبلغ 70میلیون تومنم پول نقد گذاشته الان میخوام بدونم میشه حبس رو بخره یا اینکه اگه نره امکان داره اون پولو ببرن و پرونده رو ببندن؟
اگه کسی هست که این مشکل. رو رفع کنه هزینش مهم نیست تقدیم میکنم ممنون

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

رضایت بگیرید تا پرونده مختومه شود
یا اینکه تقاضای پابند کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به علت اینکه حداکثر مجازات قانونی جرم جعل طبق ماده 536 قانون مجازات اسلامی_بخش تعزیرات مصوب سال 1375 یکسال می‌باشد فلذا طبق ماده 67 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 امکان تبدیل مجازات حبس به جزای نقدی وجود دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین امکانی وجود ندارد
اگر نره مبلغ ضمانت به نفع دولت ضبط می شود و حکم جلب برادرتان صادر می شود.
بهتر است قبل از هر اقدامی برادرتان درخواست پابند الکترونیکی بدهد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید از طریق سیستم دادراه تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع وجود دارد و امکان تبدیل آن متصور است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر امکان خرید حبس نیست باید تقاضای پابند کنند اگر مراجعه نکنند وثیقه ضبط میشود ولی حبس برادرتان منتفی نمیشوذ