مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه حادثه کار

با سلام
ببخشید من سال 97 (برج1) یه حادثه حین کار واسم پیش اومد و تا پرونده تکمیل شد و رفت واسه اداره بیمه فک کنم سال 98 شد از سال 98 تا الان بیمه همینطور داره منو تاب میده واسه ناقص بودن پرونده و به هر زحمتی که بود پرونده رو تکمیل کردم. حالا از طرف بیمه زنگ میزنن میگن ما نمیتونیم دیه کامل رو بدیم چون اونا پول بیمه رو قسطی میدادن و چند تا قسطشو دیر ریختن حساب. خواستم سوال کنم:
1_چون پرونده ناقص بود دیه به نرخ امسال باید بگیرم؟
2_چون پرونده ناقص بود میتونم واسه تاخیر در دادن دیه اقدام کنم؟
3_چیکار باید بکنم که کل مبلغ دیه رو دریافت کنم آیا باید کارفرما رو شکایت کنم یا بیمه رو؟
4_از بیمه که زنگ زدن گفتن دیه به نرخ پارسال میدیم و کل دیه 34 تومنه و ما فقط 18 تومنشو میدیم و بقیشو باید کارفرما بهت بده
لطفا جوابمو بدید که چیکار کنم
با تشکر

پاسخ ها :

عزيزالله  نيك منش

جناب آقای عزيزالله  نيك منش:

سلام بیمه باید دیه شما را به نرخ روز پرداخت کنه و این که میگه با کارفرماست کاملاً اشتباه است. اگه به نرخ روز بده دیگه تاخیر نمی تونید مطالبه کنید