مشاوره حقوقی رایگان - ارتقا به پست کارشناسی

باسلام و عرض خسته نباشید. اینجانب با مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی بعنوان کارپرداز در اداره مشغول بکار شدم و حدود دو سال است مدرک کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی خود را گرفته و به کارگزینی ارایه نمودم و چون جانبازان یک مقطع تحصیلی بالاتر محاسبه می شوند. بنده الان ب مقطع دکتری باز با همان پست کارپردازی (کاردانی) ادامه فعالیت دارم. با کارگزینی جهت ایجاد پست کارشناسی مکاتبه نمودم ولی تا حالا ترتیب اثر نداده اند. سوالم اینست ایا قانونی برای جانبازان برای ارتقای پست وجود دارد تا با استناد به ان پست کارشناسی بگیرم. در ضمن پستهای کارشناسی شهرستان محل کار من توسط افراد در سایر شهرستانها اشغال شده است. لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ارتقای پست منوط است به آیین نامه ارتقای مشاغل که در کارگزینی است و بندی در خصوص ایثارگران نیز در آن موجود است