مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شکایت سرقت خودرو توسط عروس خانواده

سلام پدر من ماشین خود را به نام عروسش زده و ماشین دست برادر دیگر من است. از زمانی که عروس دوم ( همان شخصی که خوردرو به نامش است ) به مشکل می خورند و عروس خانواده شکایت کرده که ماشین را برادر کوچیک دزدیده و شکایت دزدی برایش ثبت کرده که از این طریق گرو کشی کند و مال و اموال همان همسر خود را بگیرد. آیا شکایت در دعوای خانوادگی برای دزدی ، دزدی ثابت می شود و سوء پیشینه ثبت می گردد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است رابطه خویشاوندی مانع تحقق جرم نیست
البته باید جهت جرم بودن یا نبودن ارکان اتهام مربوطه تخصصی مورد واکاوی قرار گیرد که در این مجال نمی‌گنجد.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام معمولا سرقت محسوب نمی شود اما موجب می شود که خودرو تحویل مالک شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دادگاه خانواده سرقت ثابت نمیشود ولی باید ماشین را به خانم مسترد کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

احتمال جرم‌ سرقت نیست ولی باید آنرا مسترد نمایند

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، به صرف خانوادگی بودن شکایت رد نمیشود لکن هر ادعایی نیازمند اثبات است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و در صورت لزوم تقدیم دعوی حقوقی مناسب می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سرقت شکل نگرفته باشد سرقت نیست می توانند درخواست خودروی خود را داشته باشد