مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن شناسنامه و گرفتن دسته چک بنام بنده

باسلام..
بنده سال81شناسنامه گم کردم همان سال هم المثنی گرفتم باشناسنامه بنده وعکس بنده میرن ....حساب بازمیکنن ودسته چک50برگی میگیرن وهمان زمان چکهاروخرج میکنن الآن ازسال98 افتادن دنبال نقدکردن چکهامیبرن شهرستانهای کوچک میزارن اجراوتشخیص هویت آگاهی ....باسندازدواج بنده وخط وامضاتطبیق دادن وگفتن جعل صورت گرفته ولی دادگاه قبول نمیکنه...
1:چطورمنی که سربازفراری بودم دسته چک50برگی دروهله اول بهم دادن اون هم تو....
2:من محل زندگیم .....وازبچگی توهمین محل بدنیااومدم اگه خودم قصدجعل هم داشتم چطورتوزادگاهم وایستادم تاآلان با3تابچه لطفآتوروخداراهنماییم کنین ازروی اجباروبه توصیه وکیلم حکم اعسارروقبول ولی وکیل هایم ازسال98تابحال هیچ کاری برام انجام ندادن فقط وقت وپول الکی ازمن گرفتن والآن هم دوباره اعتراض زدم ردکردن حکم اعساررولطف راهنماییم کنین باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است حتماً از راهنمای وکیل راهنمایی بخواهید تا دفاع درستی صورت گیرد و اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، دفاعیات میبایست در جلسه رسیدگی عنوان شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام دفاعیتتان قابل بررسی است تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نسبت به رای دادگاه اعتراض کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تنها اعمال ماده 14 قانون چک برای دفاع شما موثر است