مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پس از پایان خدمت

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده متاهلم و سه تا فرزند دارم بااینکه 14ماه کسری داشتم و در مناطق عملیاتی سرباز بودم باید معاف میشدم ولی سنم به 40نرسیده بود سه ماه و نیم سربازی کردم ولی حقوق ماه پنجمم برام واریز کردن والانم زنگ زدن میگن باید پس بدی وگرنه کارتتو باطل میکنیم به نظر وکلای عزیز چیکار کنم.
با درود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است به مرجع مربوطه مراجعه نمایید و حضوراً با مسئول مربوطه صحبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حقوق به نادرستی واریز شده است بایستی استرداد نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام به ارگان مراجعه و حل وفصل دوستانه کنید