مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بی اذن پدر

با سلام. من 25 سالمه و با آقایی میخوام ازدواج کنم اما پدرم بی دلیل مخالفت میکنن ... من قبلن با این آقا رابطه داشتم و باکره نیستم، الان میتونم خودم بی اذن پدر ازدواج کنم؟ باید برای گرفتن نامه عدم بکارت به کجا مراجعه کنم تا نامه رو به محضر ببرم؟ خواهش میکنم پاسخمو بدید

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر تاکنون ازدواج نکردین باید حتما اجازه پدر رو داشته باشید ربطی به بکارت نداره دفتر ازدواج فقط با اجازه پدر ویا دستور دادگاه میتونه سند ازدواج تنظیم کنه. لذا اگر پدرتون راضی نیست میتونید یا خودتون یا وکیلتون پس از انجام پروسه قانونی از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید.
(جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)