مشاوره حقوقی رایگان - دزدی طلا هدیه

سلام وقتتون بخیر
چند سال پیش مادربزرگم یک پلاک طلا به من هدیه داده بود که جای امنی گذاشته بودم و همیشه میدیدم که همون جا هست خیلی اتفاقی دو روز پیش رفتم و دیدم سرجاش نیست کل خونه رو ریز به ریز گشتم ولی هیچ جا نبود و از طرفی ما هفته پیش بیرون از شهر بودیم و من مطمئنم دزدی کار خود مادربزرگم بوده و جالب این جا هست که اوایل هفته هم گوشی همراه نو خرید با این که گوشی قبلیش سالم و نو بود ینی با فروش همون پلاک طلا من.
و اتفاقا وقتی داشتم دنبال طلام میگشتم دختر خاله 8 سالم اومد گفتی داری دنبال اون میگردی؟فهمیدم این هم یه چیزی میدونه
وقتی ازش پرسیدم دنبال چی به من بگو من دنبال چیم؟ ساکت شد و رفت بیرون از اتاق دیگه هم چیزی نگفت چون می‌ترسید از مامانش
من واقعا خیلی سر این موضوع روانم به هم ریخته ولی میترسم ازشون شکایت کنم.
چی کار باید بکنم؟
حکم کسی که خودش هدیه داده و بعد دزدیدش چیه؟
اصلا چطوری میتونم ثابت کنم کار خودشه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که طلای فوق را به شما هبه نموده باشد و عین طلا موجود بوده باشد ایشان می‌تواند رجوع به هبه نماید و طلایش را پس بگیرد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

علاوه بر راهنمایی همکار ارجمند باید عرض شود که اگر شکایت هم صورت بگیرد شما دلیلی برای اثبات موضوع ندارید و فقط منجر به کدورت خانوادگی خواهد شد. کمی صبر داشته باشید و با خانواده خود مشورت نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و شما باید جهت اثبات ادعای خود دلیل داشته باشید و صرف ادعا کافی نیست شاید همان بچه 8 ساله برداشته باشد یا اشخاص دیگر، صرف خرید گوشی دلیل محسوب نمی شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت شما می‌توانید شکایت کنید اگر مدارکی دارید یا به شخصی مظنون هستید ارائه دهید تا حساب‌ها چک شود