مشاوره حقوقی رایگان - عکس داشتن از سفته

سلام وقتتون بخیر
من به یک نفر 8ماهه پیش 100میلیون مکمل فروختم ،اون هم گفت چند روز دیگر پول رو میدهم و من هم ازش سفته گرفتم ،بعداز یک هفته که پول رو واریز کرد من هم سفته رو دادم بهش ،تو این 8ماه هیچ زنگ و پیامی نداشتیم ،الان رفته از من شکایت کرده که به من قرض داده با همون فیش واریزی شکایت کرد.ما جلسه اول رفتیم دادگاه این با دروغ هایی که گفت من رو عصبی کرد ،من هم گفتم این حاضر هست جون دخترشو قسم بخوره ،تو همین حین قاضی حرفمو قطع کرد بهش گفت بیا قسم بخور اون هم قسم خورد
امروز عکس سفته رو پیدا کردم با امضا و نوشته و اثر انگشت خودش
الان من میتونم کاری انجام بدهم یا محکوم میشم؟

پاسخ ها :

آرش رحمانی

جناب آقای آرش رحمانی :

سلام‌وقت بخیر
اگر قاضی هنوز رای صادر نکرده، تصویر سفته رو به دادگاه ارائه بدین.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید با ارائه عکس وشهود دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع از موارد اعاده دادرسی است زیرا حکم صادر شده است و دلیل جدیدی مطابق قانون آیین دادرسی مدنی پیدا شده است دادخواست اعاده دادرسی در همان شعبه مطرح نمایید البته بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید