مشاوره حقوقی رایگان - فنس کشی

سلام و خسته نباشید
بنده یک قطعه زمین زراعی به متراژ 800 متر خریدم که برای فنس کشیدن به جهاد کشاورزی رفتم که مخالفت کردن و تهدید به تخریب پس از احداث هم کردن
میخواستم بدونم راهی هست تا برای حفاظت از نهال و محصور کردن زمین بتونم فنس کشی کنم یا خیر
با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام من فکر نمیکنم فنس کشی ایرادی داشته باشه. به جهاد استان مراجعه کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer