مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در ثبت نام طرح پرستاری

باسلام خسته نباشین .طبق قانون ماده 4 خدمت پزشکان و پیراپزشکان برای کلیه مشمولین طرح اجباری مورد تاکید قرار می گیرد : درصورتی ک مشمول طرح حداکثر سه ماه بعد از فارغ التحصیلی در سامانه طرح ثبت نام نکند مشمول اضافه خدمت به شرح زیر و بدون احتساب صریب محرومیت میگردد:
-سه ماه اضافه خدمت درصورت تاخیر بین سه تا 6 ماه
-شش ماه اضافه خدمت درصورت تاخیر بیشتر از 6 ماه
سوال من این است که درصورتیکه بعد از این سه ماه که از تاریخ فراغت از تحصیلمان گذشت اگر کمتر از سه ماه تاخیر برای ثبت نام طرح داشته باشیم آیا مشمول اضافه خدمت میشویم مثلا 20 روز بعد از اینکه 3 ماه از فارع التحصیلی گذشته باشد ثبت نام کنیم ؟مثلا تاریخ فارغ التحصیلی بنده 15 بهمن بوده و 15 اردیبهشت مهلت سه ماه تمام میشود آیا می توانم 5 خرداد در سامانه ثبت نام کنم ؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
طبق متن فوق تا 15 اردیبهشت ثبت نام کنید .
موفق باشید.