مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خسارت افت قیمت خودرو در تصادف

سلام و خسته نباشید. تصادف از عقب با سوناتا 2010 و شکایت افت قیمت تادیه
ممنون میشم بفرمایید حکم دادگاه چیست؟به زبان ساده تر
با عنايت به جميع اوراق و محتويات پرونده ، ما لحظه مستندات تقديمی ، نظر به عدم ارائه ايراد و دفاع موثری از
سوی خوانده حقيقی آقای ... مستندا به مواد 1 و 2 قانون مسئوليت مدنی حکم بر محکوميت وی به پرداخت
مبالغ وفق خواسته خواهان به انضمام خسارت تاخير تاديه از تاريخ تقديم دادخواست مورخ 27/10/1402 لغايت اجرای
کامل دادنامه وفق شاخص اعالمی بانک مرکزی صادر و اعالم می نمايد و در خصوص دعوی خواهان به طرفيت خوانده
ديگر شرکت بيمه ... با توجه به اينکه دعوی متوجه خوانده نمی باشد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
افت قیمت را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
افت قیمت برحسب خودرو متعارف جبران می‌شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یعنی شما محکوم شده‌اید آن مبلغ را که دادگاه تعیین می‌کند بپردازید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، خوانده محکوم به پرداخت خسارت مورد نظر شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه در خصوص خسارت افت قیمت حکم محکومیت صادر کرده است
به نظر امکان صدور خسارت تاخیر اشتباه است و می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
رای به نفع شما صادر شد.
موفق باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

محکوم به پرداخت خسارات شده‌اند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دعوی مذکور دعوی خسارت افت قیمت ماشین است که پس از قطعیت لازم الاجرا و قابل وصول است