مشاوره حقوقی رایگان - جریمه گواهینامه موتور

سلام موتور من به دلیل نداشتن گواهینامه را راهور گرفته قبضش کردند فرستادند پارکینگ به من گفتن باید بروی دادگاه رفتم دادگاه برای پرداخت جریمه که به من گفتن باید به سامانه ثنا بروی و انجام بدهی باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اول در دفاتر خدمات قضایی ثبت نام ثنا انجام دهید بعد به دادگاه و شعبه مربوطه مراجعه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش جهت ثبت‌نام در سامانه ثنا مراجعه نمائید و سپس به شعبه مربوطه مراجعه بفرمائید‌.