مشاوره حقوقی رایگان - اجرای سفته ضمانت

سلام برای خریدیه گوشی 45 میلیونی یه سفته 50میلیونی ضمانتی دادم 35 تومن پول پیش گوشی لحظه اول دادم تا اینکه سر رجیسترش به مشکل خوردیم و بحثمون شد اونم گفت من قانونی پولمو میگیرم،اجرا گذاشت و به دروغ 18 میلیون بدهکارم بهش با تاخیر 22 تومن منم بی خبر حتی دادگاه،غیابی رای اومدو جلب،من پرینت این 35تومنو دارم یه سفته 50 دستشه چجوری تونست 18 بگه؟میشه 53 میلیون میتونم کاری کنم؟؟

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام چنانچه رای غیابی بوده و در فرجه20 روز باشد امکان واخواهی وجود دارد.