مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام ازدواج به مشتری با ریسک بالا

با سلام و ادب
طاعات و عبادات مقبول حق
بنده دوتا وام گرفتم از بانک ملی و ملت که بخاطر اوج کرونا نتونستم برم بانک و اقساط رو پرداخت کنم
و 3 قسط از ملت و 2 قسط از ملی عقب افتاده بود که با تلفن بانک یک روزه تسویه شد و امروز هیچ بدهی ندارم
در تاریخ 99/02/20 استعلام گرفت بانک ملت برای تشکیل پرونده وام ازدواج که در استعلام نوشته بود ریسک بالا
به همین دلیل تمام مدارک رو برگردوندن بهم و گفتن شما مشتری با ریسک بالا هستی . نمیتونیم بهت وام بدیم باید 3 ماه صبر کنی که امتیازت پر بشه
امروز دوباره استعلام گرفتیم از بانک ملت نوشته بود ریسک خیلی بالا!!!!!
ایا الان که من هیچ عقب افتادگی اقساط ندارم ممکنه وام ازدواج ندن بهم به خاطر این مسئله؟؟؟
بخدا خیلی نیازمند این وام هستم هر روز داره گرونتر میشه و منم موندم رو هوا
خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

عدم پرداخت وام ازدواج به مشتری با ریسک بالا عدم پرداخت وام ازدواج وام ازدواج وام