مشاوره حقوقی رایگان - بیمار بودن زندانی

با عرض سلام و ممنون از وقتتون. برادر بنده به علت چک برگشتی دیروز جلب و زندان اوین رفته ایشون جانباز شیمیایی و ناراحتی تنفسی و فشار خون و پروستات حاد دارد. آیا از طریق پزشکی چگونه ایشون بیرون بیاوریم که همزمان درمان را انجام بدهیم و هم تلاش برای بازپرداخت

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک خود را بابت بیماری وی به قاضی اجرای احکام یا شعبه مربوطه تسلیم نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فی‌الفور مدارک پزشکی برادرتان را به قاضی اجرای احکام ارائه دهید تا برادر از زندان به قید وثیقه آزاد شود.
اگر موافقت حاصل نشد در اسرع وقت دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به ثبت شود تا مانع از حبس گردد.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

حتما با وکیل متخصص کیفری مشاوره نمایید.
باید تقاضا دهید.