مشاوره حقوقی رایگان - آیا سه چهارم خدمت اداری در دستگاه غیر نظامی در شهرهای جنگی در زمان جنگ جبهه داوطلبانه محاسبه میشود

سلام و احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات از درگاه ذات الهی. ببخشید بنده طبق ((( بخشنامه 11192محاسبه سوابق جبهه کارکنان دولتی (دستگاه خدمتی غیر نظامی) شاغل در مناطق جنگی ))) موفق به دریافت گواهی 60ماه حضور کارمندی در شهرهای جنگی (بازه زمانی 59تا67) بصورت رزمنده موظفی از معاونت نیروی انسانی سازمان بسیج مستضعفین گردیده ام.
سوال؟ آیا سه چهارم از 60ماه گواهی موظفی صادره برای بنده را همانند سربازان وظیفه و نیروهای پایور و کارمند دستگاه های نظامی و نیروهای مسلح داوطلبانه محاسبه خواهند کرد یا خیر.
نکته1= دستگاه خدمتی بنیاد امور جنگ زدگان جنگ تحمیلی
نکته 2= در گواهی بنده قید شده که آقای ..‌. ‌بمدت 60ماه در شهرها و مناطق جنگی حضور داشته و مشمول برخورداری از امتیازات سند راهبردی رزمندگان قرار میگرد.
نکته 3= در آخرین خط گواهی هم پایین صفحه توضیحات زده = با توجه به اینکه خدمت نامبرده بصورت موظف میباشد سوابق قابل انتقال به هیچ یک از نواحی مقاومت و سپاه های استانی نمیباشد

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ملاک برگه حضور در جبهه است