مشاوره حقوقی رایگان - تعلل و تاخیر در نشر کتاب

با عرض سلام
بنده حدود ده سال پیش قرارداد چاپ یک کتاب را با ناشری منعقد کردم. اما با گذشت این مدت طولانی ناشر هیچ اقدامی برای چاپ کتاب انجام نداده است. با توجه به این که در متن قرارداد هیچ تاریخی برای انتشار کتاب درج نشده است، آیا امکان دارد علیه ناشر بابت تعلل و تاخیر در نشر کتاب اقدام حقوقی ای را صورت داد؟ برای مثال، با این دلیل که تاخیر و تعلل باعث واردشدن خسارات مادی و معنوی به نگارنده شده است؟
سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه قرارداد تنظیمی است .
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اظهارنامه ارسال نماییدزمانی را مشخص کنید سپس اقدام نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اصولا باید براساس متن قرارداد اقدام شود اما اگر زمان مشخصی هم نداشته باشد راه حل حقوقی دارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نحوه نگارش عقد مذکور و نحوه انجام تعهد و ضمانت های اجرایی تخلف دارد