مشاوره حقوقی رایگان - سیستم گرمایش جداگانه در یک واحد

با سلام
در ساختمانی که موتورخانه مرکزی دارد، آیا مالک یک واحد می تواند جداگانه بخاری نصب کند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً بایستی بر اساس نیازسنجی‌های واحدها اقدام گردد صرف نصب بخاری مانعی را ایجاد نمی‌کند در هر صورت ایشان باید هزینه‌های انشعاب را پرداخت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کنتور گاز اختصاصی داشته باشد ممکن است.
به هر حال باید هزینه شارژ و هزینه های موتورخانه را باید پرداخت کند.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به نظر می‌رسد که هرگونه تصرف در قسمت اختصاصی ملک نیاز به اجازه سایر شرکا ندارد سوال کلی است برای واب دقیق‌تر بهتر است که توضیحات تکمیلی ارائه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌تواند اما می‌بایست هزینه بیشتر بپردازد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شرایط سکونت و مالکیت و تصمیم هیئت مدیره دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت بایستی هزینه‌های موتورخانه را پرداخت نماید و اگر کنتور گاز جداگانه وجود داشته باشد نصب بخاری بلامانع است.