مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر از کارفرما بابت اخراج

با عرض سلام و خسته نباشی
اینجانب به مدت 6 ماه در شرکت خصوصی فعالیت میکردم لذا هیچ قراردادی بین ما امضا نشد و به یک باره شرکت تصمیم گرفت با اینجانب قطع همکاری کند ،با توجه به این که تا اینجانب کار بعدی رو انتخاب کنم مطمئنا بیکار خواهم شد آیا امکانش هست از کارفرما بابت نداشتن قرارداد و اخراج شکایت کنم؟
ممنون و سپاسگزار

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه قراردادی ندارید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
اگر بیمه و سایر حقوق شما را پرداخت نکرده‌ می توانید شکایت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که قرارداد شما تاریخ داشته باشد و هنوز تاریخ آن به پایان نرسیده باشد می‌توانید علیه ایشان طرح شکایت نمایید همچنین در صورتی که حقوق قانونی شما را مطابق قانون کار پرداخت نکرده باشد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
بابت اخراج غیر موجه بله
موفق باشید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اداره کار محل خود مراجعه و شکایت خود را تقدیم نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

حقوق و مزایای شما کامل از طریق اداره کار قابل مطالبه است
سامانه روابط کار ثبت نام گردد
دادخواست تخصصی مورد نگارش قرار گیرد
در دفاتر پیشخوان نسبت به احراز ه‌ویت اقدام گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید بابت حق و حقوق خود شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بابت اخراج با توجه به عدم وجود قرار داد پیگیری نتیجه ای در بر ندارد اما در خصوص حقوق و مزایا میتوانید از طریق اداره کار شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به وصول مطالبات خویش از جمله بیمه و حقوق اقدام نمائید.
ابتدا لازم است که رابطه کارگری و کارفرمایی را ثابت نمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف این موضوع خیر ولیکن میتوانید بعلت اخراج غیر ارادی از طریق اداره کار شکایت وبازگشت بکار را بخواهید