مشاوره حقوقی رایگان - استخدام

سلام. میخواستم من به تازگی طلاق گرفتم میتونم وارد نیرو انتظامی بشوم و شرایط برای بانوان چطوری هست؟ آیا طلاق سوء سابقه یا پیشینه به حساب میاد ؟لطفا جواب بدهید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر طلاق وجب ایجاد سابقه سو برای افراد نمی‌باشد. شرایط استخدام در زمان فراخوان جهت استخدام افراد توسط فراجا اعلام خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طلاق که سوء پیشینه کیفری نمی‌باشد اما می‌بایست شرایط آن را از مرجع مربوطه پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوپیشینه نمی‌باشد
اقدام نمایید

مسعود  لشيني

جناب آقای مسعود لشيني :

خیر طلاق هیچگونه سابقه کیفری محسوب نمی‌شود چنانچه شرایط استخدام در فراجا را داشته باشید میتوانید اقدام کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام خیر به هیچ عنوان سوسابقه نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط استخدام نیروی انتظامی را مورد مطالعه خود قرار دهید.