مشاوره حقوقی رایگان - حقوق کارگر

سلام وقت بخیر
بنده 4سال پیش از کارگاهی به دلیل پرداخت نکردن حقوقم بیرون امدم و از کارفرما شکایت کردم و کارفرما محکوم شد. اما برای پرداخت طلب من نیامد. حسابهایش را بستم اما پولی نداشت یعنی قبل از من بیمه و ارگانهای دیگه بلوکه کرده بودن هرچی پول داخل حسابش بود. و من بخاطر هیت مدیره ای بودن شرکت نتوانستم کاری از پیش ببرم. کارفرما میگه شما از شرکت باید شکایت کنی نه از هیت مدیره. شرکت هم که کلا جمع شده یعنی گفته ورشکست شده
در این شرایط من چه کاری میتونم انجام بدم
راهی وجود داره برای گرفتن طلبم
لطفا راهنمای بفرماید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

رویه قانونی در این خصوص انجام گرفته به اداره تصفیه شرکت مراجعه کنید در هر حال باید نام شما در زمره طلبکاران قید شده باشد