مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت فرزند از پدرش

سلام دختر 13ساله ای دارم که در کودکیش از پدرش جدا شدم و از 9ماهگی تا حالا با خودم زندگی میکنه و پدرش خرجیشو میده و برای کارهای اداری فقط وکالت داده به من الان من حضانتشو میخوام اما نمیده چیکار کنم و جهازشوجز وظایف قانونی پدرش هست یا نه یا به میل پدرشه ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دختریاپسر وقتی به سن بلوغ رسیده انتخاب زندگی با پدریامادرباخودش می باشد.وقتی دختر بعقد دیگری درآمد نفقه وجهیزیه اوبا شوهراست