مشاوره حقوقی رایگان - خودرو شاسی تعویضی

سلام من یک ماشین تصادفی خریدم طرف رفیقم بود اول اعتماد کردم به او و گفت شاسی جلو پلمب هست و تو قولنامه ننوشتیم پلمب یا عوض نوشته شد با رویت کامل خریدار الان شاسی عوض در اومده میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس در خصوص ایرادهای خودرو نظر دهد سپس دادخواست مطالبه خسارت فسخ و یا هر آنچه که مربوط به امتیازات در قرارداد است می‌توانید مطرح نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم شما می‌توانید با استناد به غبن فاحش معامله را فسخ و یا مطالبه خسارت نمایید البته تشخیص میزان غبن با کارشناس رسمی دادگستری می‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
بنظر آری
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از باب خیالت تدلیس معامله قابل فسخ است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر عیب مخفی بوده و شما اطلاع نداشتید و بعداً ظاهر شده است و بله قابل پیگیری اقدام قضایی به صورت‌های مختلف خواهد بود