مشاوره حقوقی رایگان - اتمام قرارداد کار و شکایت کارفرما جهت ترک کار

سلام و عرض ادب من یه قرارداد اداره کار از تاریخ 97/03/01 لغایت 98/03/01 با کارفرما دارم که در بند قرارداد نوشته شده
مدت قرارداد : یکسال از تاریخ قرارداد که تا 3 سال قابل تمدید می باشد.
بند دیگر : این قرارداد با صلاحدید کارفرما از یکسال به چند سال قابل تمدید می باشد.
و از تاریخ قرارداد برای کارفرما 3 ماه اضافه کار کردم بدلیل جابجایی و بیمه هم رد شده برام ولی قرارداد جدید نوشته نشده بعد از اتمام .
و بدلیل اذیت کردن سر حقوق و مزایا کارفرما نسبت به اخراج اینجانب نمود و از طرف دیگر اتهام به ترک کار بمدت 1 ماه و تنفیذ قرارداد نمود و ارجاع کارشناس که هفتده میلیون تومان خسارت کارشناسی نوشته شده ایا این قرارداد اعتبار داشته که ایشان اتهام ترک کار زده و خسارات طلبکار است یا خیر باید قرارداد جدید نوشته میشده؟
و اینکه اینجانب کارگر بعد از اخراج به اداره کار مراجعه و کارفرما محکوم به عدم ارسال بیمه از تاریخ قرارداد به مدت 4 ماه و مبلغی بابت سنوات و عیدی محکوم قطعی اجراییه شده ولی در رای هیئت نوشته شده فسخ رابطه کاری از ناحیه خواهان می باشد.
الان من دادگاه خسارات کارشناسی کارفرما را برایم لحاظ کرده و خسارات دادرسی کارفرما .
ولی من قرارداد جدید نداشتم که کارفرما بعد از اتمام قرارداد نسبت به خسارات اعلام کرده و محکوم شدم باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

سلامبرای پاسخ مناسب به این مورد نیاز به توضیح بیشتر و بررسی اصل مدارک دارد.